Κεραλοιφές

  • Η Κεραλοιφή Σεβδίκιον
  • Γενικά
Η Κεραλοιφή Σεβδίκιον
keraloifes_sevdikion_bg2
Λίγα Λόγια για την Κεραλοιφή Σεβδίκιον

Οι κεραλοιφές Σεβδίκιον αποτελούνται μόνο από φυσικά συστατικά. Έχουν ως βάση το κερί μέλισσας και το λάδι ελιάς και η ιδιότητές τους ενισχύονται επιπλέον με την προσθήκη αμυγδαλέλαιου, αιθέριων ελαίων αλλά και βιταμίνης Ε.

Οι κεραλοιφές Σεβδίκιον έχουν μαλακτικές ιδιότητες και είναι ιδιαίτερα ενυδατικές για το δέρμα. Χαρίζουν στο δέρμα απαλή και ελαστική δομή προσφέροντάς του την απαραίτητη υγρασία.

Έχουν θεραπευτική δράση και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές σε επιδερμίδες που παρουσιάζουν δερματικά προβλήματα όπως έκζεμα, ακμή, εξανθήματα κ.α. 

Λόγω τον φυσικών συστατικών που εμπεριέχουν είναι πλούσιες σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά προσφέροντας θρέψη και λάμψη στην επιδερμίδα σας. Επιπλέον ενισχύουν την ελαστικότητα παρέχοντας την απαραίτητη ενυδάτωση στο δέρμα σας.

Η σύνθεση της κεραλοιφής Σεβδίκιον σε αντίθεση με τις περισσότερες κεραλοιφές δεν είναι λιπαρή, έτσι ώστε να μπορείτε να την χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε.

Χρήσεις της Κεραλοιφής Σεβδίκιον

Η κεραλοιφή Σεβδίκιον έχει πολλές χρήσεις. Παρακάτω αναφέρονται μόνο κάποιες από αυτές.

  • Άμεση ενυδάτωση σε σκασμένα χείλη ή άκρα.
  • Ενυδάτωση σε πρόσωπο και σώμα
  • Αντιμετώπιση εκζέματος, ακμής, πανάδων και ουλών
  • Αντιμετώπιση ρυτίδων

Γενικά
keraloifes_sevdikion

Το Θαύμα της Φύσης!

Το κελί μέλισσας κατεργάζεται από νεαρές εργάτριες μέλισσες με σκοπό να δημιουργήσουν μικροσκοπικά κελιά που χρησιμεύουν ως αποθηκευτικές μονάδες για το μέλι που παράγουν. 

Μετά την συγκομιδή του μελιού ο μελισσοκόμος λιώνει και καθαρίζει το κερί αυτό και με αυτόν το τρόπο φτάνει στα διάφορα καλλυντικά που το βρίσκουμε.

Το κερί μέλισσας είναι ένα εξαιρετικό φυσικό προϊόν με πολλές ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα. Όταν αυτό αναμιγνύεται σε κρέμες και καλλυντικά για το δέρμα, λειτουργεί ως προστασία, δημιουργώντας ένα προστατευτικό φράγμα στην επιφάνεια του δέρματος.

Το φράγμα αυτό παρέχει προστασία εναντία στους ερεθισμούς ενώ παράλληλα επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει.  

 

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΚΕΡΑΛΟΙΦΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΑΓΝΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ.

    Καλάθι αγορών