ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ

Η χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων και υπηρεσιών της ιστοσελίδας www.sevdikion-gi.gr από τον επισκέπτη/χρήστη προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με τους παρακάτω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, που περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα της. Συνεπώς, ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου και εάν δεν συμφωνεί, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου τους. Ο επισκέπτης/χρήστης παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των όρων χρήσης για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης της ιστοσελίδας www.sevdikion-gi.gr ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη, εκ μέρους του επισκέπτη / χρήστη, αποδοχή των όρων αυτών.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Το περιεχόμενο του παρόντος Δικτυακού Τόπου www.sevdikion-gi.gr/ είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης ΣΕΒΔΙΚΙΟΝ ΓΗ με διακριτό τίτλο ΣΕΒΔΙΚΙΟΝ ΓΗ και με έδρα της Λάρισα, Μανδηλαρά 5Α, τηλέφωνο 6983433410, email info@sevdikion-gi.gr και αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της, με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος που δεν παραχωρείται ρητά εδώ. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του παρόντος Δικτυακού Τόπου που περιέχει ανήκουν στη ΣΕΒΔΙΚΙΟΝ ΓΗ. Αποκτώντας πρόσβαση σε αυτόν το Δικτυακό Τόπο συμφωνείτε ότι αποδέχεστε τους ανωτέρω νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Για τις ανάγκες των συναλλαγών σας με το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΣΕΒΔΙΚΙΟΝ ΓΗ είναι απαραίτητο να γνωστοποιήσετε κάποια προσωπικά σας στοιχεία. Στα πλαίσια των παραγγελιών σας, θα σας ζητηθεί το ονοματεπώνυμό σας, η διεύθυνση που επιθυμείτε να παραλάβετε τα προϊόντα, το τηλέφωνο επικοινωνίας μαζί σας (σταθερό ή κινητό) και το e-mail σας.

Βεβαιώνεται ότι όλα τα στοιχεία σας είναι προστατευμένα και  δεν πρόκειται με κανένα τρόπο να αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, πλην εξαιρετικών περιπτώσεων, όπως για παράδειγμα αν επιβληθεί από Δημόσια Αρχή (π.χ. δικαστήριο κ.α.).

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Το www.sevdikion-gi.gr έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει με την προβολή φωτογραφιών, περιγραφών και ειδικότερων σχολίων. Ωστόσο, ο παρών δικτυακός τόπος ενδέχετε να περιέχει σφάλματα (τυπογραφικά, αριθμητικά και απεικόνισης). To www.sevdikion-gi.gr δεν εγγυάται την ακρίβεια ή πληρότητα των απεικονίσεων και των περιγραφών ή την αξιοπιστία κάθε συμβουλής, γνώμης, δήλωσης ή άλλης πληροφορίας που αναφέρεται ή διατίθεται στον παρόντα Δικτυακό Τόπο.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η ΣΕΒΔΙΚΙΟΝ ΓΗ μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες από όλη την Ελλάδα. Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του προϊόντων συνήθως σε 48 ώρες. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της.

ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Όλες οι τιμές των προιόντων που παρουσιάζονται στο δικτυακό τόπο www.sevdikion-gi.gr  συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ 24%. Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ η ΣΕΒΔΙΚΙΟΝ ΓΗ επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές. Εάν δεν είναι διαθέσιμη η ποσότητα που θέλετε να παραγγείλετε θα αναφέρεται δίπλα από το προϊόν.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για οποιαδήποτε επικοινωνία στο τηλέφωνο 6983433401 ή στο email info@sevdikion-gi.gr.

    Καλάθι αγορών