Φυσικα Καλλυντικα

Παρασκευάζουμε προϊόντα μόνο με φυσικά και αγνά συστατικά, χωρίς χημικά πρόσθετα. Προμηθευόμαστε τις πρώτες ύλες μόνο από ελληνικές εταιρείες που διαθέτουν όλες τις αναγκαίες πιστοποιήσεις

Γιατί να προτιμήσω φυσικά καλλυντικά ΣΕΒΔΙΚΙΟΝ ΓΗ;

Μα φυσικά ότι εμείς φτιάχνουμε πραγματικά φυσικά καλλυντικά δηλαδή χωρίς ΚΑΝΕΝΑ συστατικό χημικής προέλευσης.

Στα προϊόντα μας ότι περιέχεται είναι φυσικό, μάλιστα τόσο φυσικό που μπορούν να φαγωθούν!  Τα προϊόντα μας σε αντίθεση με τα περισσότερα καλλυντικά της αγοράς δεν περιέχουν χημικά συντηρητικά, σιλικόνες, γλυκερίνη, χρωστικές, προπυλενογλυκόνη και parabens.

 

Καλλυντικά χωρίς κανένα χημικό πρόσθετο

Επιπλέον τα προϊόντα μας παρασκευάζονται και συσκευάζονται χειροποίητα ώστε να μην υπάρχει κάποια βιομηχανοποιημένη διαδικασία που θα καταστρέφει τα ευεργετικά στοιχεία των συστατικών που περιέχονται στα καλλυντικά.

‘Έτσι όλοι εμείς που συμμετέχουμε νιώθουμε ότι το κάθε προϊόν μας είναι ένα δώρο προς όλους. Ένα μήνυμα ότι δεν χρειάζεται να προσθέσεις χημικά ή συνθετικά συστατικά στα προϊόντα, ότι η φύση ξέρει πολύ καλά να κάνει τη δουλειά της και να φροντίζει όλους εμάς.

Τα προϊόντα της ΣΕΒΔΙΚΙΟΝ ΓΗ δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα εμπορικά καλλυντικά. 

Δεν είναι τυχαίο ότι κάποια προϊόντα μας χρειάζονται μέχρι και δυο μήνες για να ωριμάσουν και να είναι έτοιμα για χρήση.

Μάλιστα η εργαστηριακή έρευνα αλλά κυρίως η πράξη έχει δείξει ότι είναι περισσότερο αποτελεσματικά και ότι προσφέρουν όλες τις ευεργετικές ιδιότητες των φυσικών συστατικών που περιέχουν αφού η απουσία χημικών συστατικών και διεργασιών αφήνει τις ιδιότητες να ελευθερωθούν στο δέρμα αλλά και διεισδύουν πιο βαθιά στην επιδερμίδα, δρουν άμεσα και δεν επιβαρύνουν τον οργανισμό μας.

Βέβαια για να διατηρηθεί η χειροποίητη και φυσική διαδικασία απαιτείται αρκετός χρόνος, εργασία, εξειδίκευση και σίγουρα μεράκι και αγάπη για αυτό που κάνουμε. Δεν είναι τυχαίο ότι κάποια προϊόντα μας χρειάζονται μέχρι και δυο μήνες για να ωριμάσουν και να είναι έτοιμα για χρήση.  Αλλά σε κάθε περίπτωση αξίζει η όλη προσπάθεια αφού τόσο η διαδικασία όσο και τα αποτελέσματα μας αφήνουν ικανοποιημένους και κυρίως σίγουρους ότι τα προϊόντα μας έχουν υψηλή ποιότητα.

Τα φυσικά συστατικά είναι απόλυτα συμβατά με τον οργανισμό μας, κάνοντας τα απόλυτα αποδεκτά. Επιπλέον, μειώνεται δραστικά ο κίνδυνος αλλεργίας ή άλλης ανεπιθύμητης αντίδρασης του δέρματος.

ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΑΓΝΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ.

    Καλάθι αγορών