Χονδρική Πώληση 2017-02-10T12:58:34+00:00


Το online κατάστημα μας απευθύνεται και εξυπηρετεί και τους πελάτες χονδρικής.

Παρέχουμε όλα μας τα προϊόντα σε ειδικά χαμηλές τιμές για καταστήματα.

Συνδυάζουμε τα αγνά, φυσικά συστατικά της ελληνικής φύσης μέσα από συνταγές γυναικών του ελληνικού χωριού Σεβδίκιον της Μ. Ασίας και χρησιμοποιώντας τον παραδοσιακό χειροποίητο τρόπο προσφέρουμε τη φροντίδα της φύσης στον πελάτη σας. Τα προϊόντα μας δεν περιέχουν κανένα χημικό συστατικό και είναι φιλικά προς το δέρμα.

Όραμα μας είναι η δημιουργία ποιοτικών προϊόντων με όσο το δυνατόν λιγότερο κόστος. Το τελικό κόστος πώλησης διατηρείται χαμηλό με χρήση ποιοτικών ιδίων πρώτων υλών αλλά και οικονομικών πρακτικών συσκευασιών και κυρίως με πολύ προσωπική δουλειά από τα μέλη του συνεταιρισμού. Αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής είναι να έρχεται στα χέρια σας ένα 100% φυσικό προϊόν, υψηλής ποιότητας, σε πολύ προσιτή τιμή που υποστηρίζει την εύκολη προώθηση προς τους πελάτες σας με τη δυνατότητα ενός ικανοποιητικού κέρδους από μέρους σας.

Για την παραγγελία σας μπορείτε να εγγραφείτε στο site μας sevdikion-gi.gr ή να αποστείλετε τη συνημμένη φόρμα στο email info@sevdikion-gi.gr. Επίσης μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης για να σας ενημερώσουμε σχετικά και να σας παρέχουμε κάθε δυνατή βοήθεια, ώστε να εμπλουτίσετε την επιχείρησή σας με νέα, ποιοτικά προϊόντα.